0

REVEAL-Anna-WintourIs celeb land een nieuw mode duo rijker? Disney ster Selena Gomez en Vogue’s Anna Wintour werden samen gespot in Milaan tijdens een private meeting.

Waar die afspraak precies over ging is nog even afwachten. Wilde Selena wat modetips, of is ze binnenkort misschien wel te zien op de cover van de Vogue? De modebijbel liet eerder al weten niet meer te willen samenwerken met Miley Cyrus voor de december issue en dus is er nu een plekje over op de voorkant van het magazine.

De twee waren in ieder geval druk in gesprek. In het Four Season hotel maakte de hoofdredactrice tussen Milaan Fashion Week nog even tijd vrij voor een tête à tête met Selena. En ja, wat moet je aan tijdens een gesprek met Anna Wintour? De 21-jarige fashionista koos voor een donkerpaarse jumpsuit gecombineerd met een grijs vestje, een paar zwarte killer heels en een grote zonnebril. Samen met Anna Wintour – die ook een huge zonnebril op had – liep ze stylish door het hotel. Zien we Selena binnenkort in net zo’n fashionable outfit op de cover van Vogue stralen?

Benieuwd naar het fashion duo? Bekijk de foto’s hier!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties