0

REVEAL Is het tatoeeren van tepels de nieuwe trendVrouwen doen veel moeite om elke dag mooi ten tonele te verschijnen. Denk alleen maar de dagelijkse dingen zoals het doen van make-up en de haren, maar ook aan zonnebanken, haar kleuren en op dieet gaan. Als dit niet genoeg is kun je altijd nog overstappen naar plastische chirurgie of permanente make-up.

Maar wat als je nou niet tevreden bent met jouw tepels? In Engeland is het op dit moment helemaal hot om tepels te laten tatoeëren, iets wat in het leven is geroepen voor een reconstructie van borsten na een borstamputatie bij kanker. Waarom het tatoeëren van tepels nu helemaal in is? Vrouwen zouden hun tepels te klein en te bleek vinden. Hierbij zou druk van vrienden en vriendinnen een rol spelen.

Een man die zo’n drie tepeltatoeages per week zet vertelt: “The girls get them done so they can go topless and not be embarrassed, or when they’re in a changing room and getting changed. They can go on holiday in front of their partners, go for massages, spray tans and just not be conscious of their body.”

Aha… Zou jij jouw tepels laten tatoeëren?

tepel tatoeage

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties