0

Cara 150Alle roddels leken waar te zijn, Cara Delevingne en Michelle Rodriquez schenen uit elkaar te zijn. Cara leek er ook weinig moeite mee te hebben want al snel werd ze gespot met model Aymeline Valade, maar we hoeven ons gelukkig nergens zorgen om te maken.

Het stel is namelijk helemaal niet uit elkaar, ze zijn nog happily together. De enige reden waarom ze tijdens het Cannes festival niet samen zijn gespot is puur om hun drukke schema’s. Michelle was druk bezig met haar rol in Fast and the Furious en Cara Delevingne was genodigde op ieder feestje.

De dames zijn gewoon samen aanwezig op het huwelijksfeest van Poppy in Marrakesh. De zus van het model gaat nog voor een ronde twee om haar huwelijksvoltrekking te vieren. De officiële dag vond afgelopen week al plaats, maar er is altijd tijd voor een feestje; voor de familie Delevingne is dat in Marokko.

En dan eventjes over Aymeline Valade, de twee modellen zouden het erg gezellig hebben gehad, maar meer als goede vriendinnen. Niets aan het handje dus geen paniek.

  • Cara Ayme
    Cara Delevingne en Aymeline Valade
  • Michelle Rodriquez
    Michelle Rodriquez
  • Cara Delevingne
    Cara Delevingne

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties