0

instagram 150Instagram is in de modewereld één van de populairste apps. Iedere blogger, iedere designer, ieder model, écht iedereen heeft een account. Hartstikke leuk natuurlijk, want zo blijven wij direct op de hoogte van alle ins en outs!

Het enige nadeel:tot op heden kan via je je feed niet doorklikken naar webshops, blogs of andere websites buiten het Instagram-domein. Hier komt nu verandering in! De carrousel advertenties die binnenkort hun intrede doen op Instagram zullen een ‘read more’ knop bevatten. Als je hierop klikt opent zich een interne browser in de app.

Deze nieuwe feature maakt het voor meer bedrijven interessant te adverteren op Instagram. Het doel van advertenties is immers de verkoopcijfers opdrijven en met deze nieuwe functie gebeurt dat zeker. Binnenkort kunnen we dus advertenties verwachten van bijvoorbeeld kledingmerken. Door de directe weg naar hun webshop die de nieuwe functie bied, is adverteren voor hen veel aantrekkelijker!

Het toevoegen van url’s door particulieren gebruikers is nog niet aan de orde. Of dat ooit zal gebeuren blijft ook nog maar de vraag maar wij hopen van wel!

  • instagram 500

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties