0

annic van wonderen the big network 150Op social media en in haar diary werden jullie de afgelopen tijd al warm gemaakt. ILFN’s founder & director Annic van Wonderen was bezig met het oprichten van een nieuw bedrijf en wat het is, zou ze vandaag bekendmaken. Natuurlijk houdt de onderneemster zich aan haar woord!

Het nieuwe bedrijf van Annic heet The Big Network en zal in het najaar van 2015 gelanceerd worden. Het is een online en offline netwerk voor ondernemers met als doel hen een platform te bieden om zichzelf en hun onderneming verder te kunnen ontwikkelen, geïnspireerd te worden en te netwerken. Annic: “Ik miste een plek waar ondernemers zichzelf én hun onderneming kunnen ontwikkelen en laten groeien”.

Wat je kunt verwachten als je lid bent van The Big Network? Ondernemers en CEO’s krijgen met een lidmaatschap toegang tot drie grote evenementen en daarnaast zijn er nog andere events zoals lezingen, trainingen, workshops en netwerkbijeenkomsten. Middels een online community kunnen leden online seminars volgen en netwerken.

Daarnaast krijgen members een membercard waarmee ze kortingen krijgen bij aangesloten partijen en spreekuren met experts zoals juristen en fiscalisten. Ben je geen ondernemer maar wil je toch graag tips & tricks, columns, video’s en interviews lezen en bekijken waarin ondernemerschap centraal staat? Dat kan in het gratis online magazine dat voor iedereen toegankelijk is!

Wil je op de hoogte blijven van Annic’s nieuwe bedrijf The Big Network? Schrijf je dan hier in! Kijk voor meer updates ook op Facebook, Twitter en Instagram van The Big Network!

  • foto-tbn-persbericht
  • the big network

www.thebignetwork.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties