0

kimye 150Over vier dagen is het zover…Kim Kardashian en Kanye West zullen dan eindelijk in het huwelijksbootje stappen en elkaar het langverwachte ja-woord geven. De voorbereidingen zijn in volle gang en het koppel is al gespot in the city of love Parijs.

Er was wat onduidelijkheid over het wel en wee van het filmen van de wedding. Privacygevoelige Kanye leek in eerste instantie niets van camera’s te willen weten, maar volgens RadarOnline wordt de bruiloft nu wél gefilmd voor de reality-serie Keeping Up With The Kardashians. ”Er zullen ten minste vijf camera’s aanwezig zijn bij de trouwceremonie en de receptie van Kim en Kanye”, weet een bron te vertellen.

Volgens diezelfde bron is Kim van plan haar gasten te vertellen dat de aanwezige cameramannen een persoonlijke video maken. Wel wil ze haar gasten een schriftelijke toestemming laten ondertekenen om hen te filmen. Beyoncé en Jay-Z hoeven dus niet bang te zijn dat zij in de door hun gehate reality-serie te zien zijn. Zij hoeven het formulier niet te tekenen en de cameramannen is gevraagd hen niet te filmen.

De wedding belooft een waar spektakel te worden. Gasten van de bruiloft krijgen persoonlijke beveiliging en zijn ook nog eens uitgenodigd voor een brunch van de ontwerper Valentino Garavani en als afsluiter krijgen ze vervolgens een tour door Versailles. De gasten worden hierna met een privéjet naar Florence gevlogen, waar het officiële gedeelte van de bruiloft zal plaatsvinden.

  • kimye 500

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties