0

REVEAL Hoofdredactrice Hilmar verzekert ons dat Grazia blijftHet Sanoma nieuws sloeg gisteren landelijk in als een bom; de grootste bladenuitgever van Nederland gaat flink schrappen in haar titels en dat betekent dat magazines als Grazia weg moeten bij de uitgever.

Dit betekent niet per definitie dat de magazines worden opgedoekt maar dat ze op zoek moeten gaan naar een nieuwe eigenaar. Natuurlijk brengt dit heel wat onzekerheid mee voor alle medewerkers van de bladen en natuurlijk voor de lezers. Maar Grazia’s hoofdredactrice Hilmar Mulder is er zeker van dat Grazia in Nederland blijft bestaan.

Hilmar was gisteren, naast de hoofdredacteuren van de magazines Zin en Panorama, te gast bij De Wereld Draait Door. “Ik voelde me vooral heel erg blond bij de bekendmaking. Ik was overrompeld en verbaasd, want Grazia is een goedlopend tijdschrift dat winst maakt en een een bereik heeft van meer dan 300.000 lezers per week. Ik had niet verwacht dat we in de etalage zouden komen.”

Volgens Hilmar zijn er al zeker tien gegadigden die interesse hebben in het blad. Wie, daar kan en mag ze nog geen uitspraak over doen. Wij hopen in ieder geval dat één van onze favoriete bladen zo snel mogelijk een nieuwe eigenaar vindt!

Hilmar Mulder

Hilmar Mulder

www.grazia.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties