0

Lauren ConradHoe gelukkig je ook bent met je goede baan, je fijne collega’s, je beste vriendinnen en je hilarische familie, stiekem dromen we toch altijd van een partner. Maar als je er één ‘aan de haak hebt geslagen’ is het ook niet rozengeur en maneschijn, want: hoe weet je of hij ‘de ware’ is?

Dit vragen wij ons allemaal af, en de uitgelezen persoon om een vraag als deze aan te stellen is natuurlijk Lauren Conrad. Zo dachten haar volgers er in ieder geval over. De voormalige realityster wordt tegenwoordig wel de jonge Martha Stewart genoemd en praat op haar website over alles: van recepten en DIY’s tot vragen als deze.

Haar antwoord? “Ik was op zoek naar iemand die ook van me houdt op mijn slechtste dagen, iemand die me uitdaagt om nóg beter te zijn en die trots op me is.” Ze vervolgt met: “Iemand die mij gelukkig maakt en laat lachen. Iemand die mijn behoeftes voor die van hemzelf plaatst en me altijd zou steunen.” Het mooiste gedeelte van haar beschrijving van de ware, vonden wij dit: “Maar het allerbelangrijkste is dat ik zoveel van hem hou, dat ik dit ook allemaal voor hem wil doen”.

Aah, lief hè? Zeker als je bedenkt dat LC haar ware al heeft gevonden, William Tell, met wie ze in 2014 is getrouwd. Om haar hele verhaal over ‘de ware’ te lezen, moet je hier zijn.

  • Lauren Conrad
    @laurenconrad_com: the october @lclaurenconrad for @kohls collection is now up on laurenconrad.com and it has us ready for sweater weather {double tap to shop this look via @liketoknow.it www.liketk.it/wl5y #liketkit}

(Beeld: www.instagram.com/laurenconrad_com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties