0

Reveal Christina AguileraKort geleden schreven we al over het opvallende verschil tussen haar lichaam nu en dat van minder dan een jaar geleden. Christina Aguilera showde tijdens de AMA’s haar nieuwe killer body en het verschil was behoorlijk shocking waardoor er meteen over plastische chirurgie werd gespeculeerd.

Nu onthult de zangeres hoe zij kilo’s wist af te vallen. Het geheim zit hem niet in het wegzuigen van vet of een nip/tuck hier en daar. X-Tina wist met Reiki-sessies de overtollige kilo’s van zich af te krijgen. Say what? Reiki is een Japanse methode waarbij, met de handen, het lichaam, emoties, gedachten en geest worden genezen. Deze sessies volgde de blondine drie keer per week en daarnaast de ze ook yogatrainingen, maar voornamelijk dankzij de discipline die ze kreeg door Reiki vielen de kilo’s van haar af.

De “I’m beautiful no matter what they say” zangeres zat blijkbaar met haar 70 kilo toch niet zo lekker in haar vel en verloor dankzij de Japanse methode bijna 20 kilo in korte tijd. En dat is te zien!
Christina-Aguilera-2012

BP_19585867

(Beeld: Bruno press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties