0

Loiza HNTMDe zomer is nu officieel voorbij, want niet alleen zijn de scholen weer begonnen, ook het nieuwe televisieseizoen is weer van start. En dat houdt onder andere een nieuw seizoen van Holland’s Next Top Model in. Het programma trapte vorige week af met hun eerste aflevering en hierin konden we meteen kennis maken met de 13 kandidaten.

Één van die kandidaten blijkt een groot geheim met zich mee te dragen: zij is geboren als een jongetje. Deelneemster Loiza biechtte haar geheim in tranen op aan Fred van Leer. In RTL Boulevard vertelt ze haar hele verhaal. “Ik ben transgender, ik ben geboren als een jongetje. Vanaf mijn zevende ga ik als meisje, nu als vrouw door het leven.”

“Ik was echt super trots dat je dan door Fred en zijn team uitgekozen wordt”, aldus Loiza. “Dan zie je dat je toch bij de top dertien mag horen. Dat is voor mij echt een bekroning op mijn hele transitie.” Het is voor Loiza belangrijk dat ze gewoon heeft meegedaan als zichzelf, als Loiza: “Daarna komt het verhaal wel. Ik wil beoordeeld worden op wie ik ben en niet op mijn verhaal, want dat is eigenlijk soort van geweest.”

Holland’s Next Top Model is elke maandag te zijn om 20:30 uur op RTL 5.

(Beeld: www.nstagram.com/loizalamers/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties