0

Olympic and Paralympic collectionDat H&M van alle modische markten thuis is dat wisten we natuurlijk al, met een conciouslijn, festivallijn, samenwerkingen met ontwerpers was dit misschien wel het enige dat nog in het rijtje ontbrak.

Afgelopen week kondigde H&M namelijk aan dat zij terug gaan naar hun Zweedse roots en in 2014 de Zweedse olympiërs zullen kleden in sportieve outfits. De spelers die meedoen aan de Olympische en Paralympische spelen in Sotsji volgend jaar zullen tijdens de openings- en sluitingsceremonie gehuld zijn in een speciaal door H&M ontworpen sporttenue. Daarnaast zullen ze ook in sportieve H&M pakjes te zien zijn tijdens trainingen in het Olympishe dorp. Voor 2016 staat er weer een samenwerking met de Zweedse sporters op het menu, dan vinden de zomerspelen van 2016 in Rio De Janeiro plaats.

Het ontwerpen van de sportkleding gaat samen met de Zweedse sporters die input geven en de items uit de collectie veelvuldig testen. Het resultaat van de collectie kunnen we begin volgens jaar in de winkel verwachten. Bekijk de eerste schetsen hieronder.

Olympic and Paralympic collection

Olympic and Paralympic collectionwww.hm.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties