0

Hilmar MulderDe Nederlandse bladenwereld werd gister goed verrast. Vorige week werd al bekend gemaakt dat Franska Stuy na 17 jaar afscheid neemt van haar taak als hoofdredactrice van Libelle. Nu werd gister bekend gemaakt wie haar rol gaat overnemen. Wat blijkt? Dit is niemand minder dan Hilmar Mulder.

Verbazing alom, want Hilmar is pas sinds één jaar de hoofdredactrice van modebijbel ELLE. Tot 2014 werkte ze voor bekende Sanoma-titels als Grazia, Cosmopolitan, Viva en Marie Claire. Vorig jaar verliet ze het Sanoma-schip om dus bij ELLE bij uitgever Hearst Magazines aan de slag te gaan.

“Tegen Libelle zeg je geen nee”, legt Hilmar uit. “Het is op alle gebieden zo’n ongelofelijk mooie en sterke titel met een team van zeer gepassioneerde mensen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hen aan de slag te gaan en Libelle als grootste mediamerk voor vrouwen verder uit te bouwen.” Wie het stokje van Hilmar gaat overnemen bij ELLE is nog niet bekend. Wij wensen Hilmar veel succes met haar nieuwe job!

  • Hilmar Mulder

(Beeld: www.instagram.com/hilmarmulder/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties