0

kylie jenner anna wintour 150Kendall Jenner is opeens helemaal hot and happening in modeland. Zo mocht ze de catwalk van Marc Jacobs en Giles Deacon al betreden, hield ze een photoshoot voor en had ze interview met Vogue.com én nu zat ze ook nog naast Anna Wintour bij de Topshop show. Maar waar praatten die twee dan over?

De Britse Grazia interviewde Kendall Jenner over haar successen van de afgelopen tijd en haar ontmoeting met Anna Wintour. ”Our flights both got diverted to Newcastle so we talked about that”, vertelt het 18-jarige model. Zouden ze niet in het geheim ook gepraat hebben over een plaatsje op de cover van Vogue? Zal Kendall de, door haar grote zus Kim Kardashian, felbegeerde plek op de modebijbel inpikken?

Kendall vertelde in het interview ook dat ze dacht dat er een grap met haar werd uitgehaald toen ze hoorde dat ze in de show van Marc Jacobs mocht lopen. ”When I found out, I was at my model agency so my agents were trying to play a trick on me and pretend that it wasn’t happening”, doet Kendall uit de doeken. ”Then they told me and made such a big deal out of it so we were celebrating for at least five minutes. It was amazing.

Celebrity Tweets 17-02

Kendall: “today was a good day! sitting next to the incredible Anna Wintour #TopshopUnique”

Porter Mag Launch Celebration Hugo Boss - New York Fashion Week

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties