0

E! Brand Shoot - Season 2013You love them or you hate them; feit is dat je niet om ze heen kan. De Kardashians zijn letterlijk everywhere, maar met hun populariteit lijkt het nu toch een stuk minder goed te gaan.

Je kunt bijna geen magazine openslaan zonder Kim, Khloe of iemand anders van de Kardashian clan te spotten en dat gaat veel mensen blijkbaar toch irriteren. Dat is ook te zien aan de verkoopcijfers… Zo verkocht het nummer van de US Weekly met Kim in bikini op de cover maar liefst 100.000 exemplaren minder dan normaal.

En ook een ander blad verkocht 50.000 exemplaren minder omdat de scheiding tussen Kris en Bruce Jenner op de voorkant stond aangekondigd. Als we de geruchten moeten geloven, liggen die dalende cijfers niet alleen aan de overload aan Kardashians nieuws, maar ook aan het nieuwe lid van de familie, Kanye West.

“Mensen moeten hem niet. Hij is zo naar en agressief. Dat straalt af op Kim en haar hele familie”, aldus de uitgever van de familie. Ook de toekomst ziet hij niet echt rooskleurig in. “Het is klaar. Geen van de Kardashians, of er nu één Kardashian de cover prijkt of meer, is goed voor de verkoop”. Ouch!

Zou het echt over en uit zijn met de Kardashians?

Zou het echt over en uit zijn met de Kardashians?

(Beeld: Instagram)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties