0

Victorias secret angels 2015Elk jaar kijken we er weer naar uit: de Victoria’s Secret show. De mooiste, de grootste en de meest spectaculairste lingerieshow van het jaar. Topmodellen, optredens van de grootste sterren in de bizz en prachtige kostuum en vleugels. Ja, de Angels en de show zijn een lust voor het oog en we kunnen nu de lokatie van de show onthullen.

Dit jaar pakken alle Angels hun vleugels en slaan deze uit in New York waar ze de twintigste verjaardag van de Victoria’s Secret Show zullen vieren. Verwacht dit jaar dus nog meer glitter, glamour, lingerie en jaloersmakende killer bodies. In 1995 werd de eerste show van het lingeriemerk gehouden en nu keert de show terug naar de plek waar het twintig jaar geleden allemaal begon.

Helaas zullen we het dit jaar zonder Doutzen Kroes moeten doen en ook Karlie Kloss verschijnt niet op de catwalk. Maar, er is veel om naar uit te kijken want kortgeleden onthulde Victoria’s Secret tien nieuwe Angels waaronder de Nederlandse Romee Strijd. De precieze datum van de show is nog niet bekend, maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties