0

150 SJPOhjee. Celebs staan er bekend om dat ze aandacht willen, als ze kunnen provoceren doen ze dat, als ze maar in de schijnwerpers staan en publiciteit krijgen. Toch nam deze man dat wel héél letterlijk.

Een streaker dacht namelijk het grote MET gala eens fijn te verstoren door in z’n nakie een rondje te rennen op de rode loper. Gelukkig heeft hij de rode loper nooit bereikt, maar hij is maar net een paar meter vervoor opgepakt door de politie. De man zetten het op een rennen op het moment dat Sarah Jessica Parker aankwam op het evenement, maar hij werd op tijd tegengehouden.

Het MET gala is hét evenement waar echt iedere celeb bij aanwezig is en het is dé mogelijkheid om je fashionable you met de wereld te delen. Waar de vrouwen de mooiste jurken en creaties dragen was de streaker niet helemaal volgens de dresscode. Hij was gehuld in een felroze mankini zoals we die kennen van Borat en droeg om zijn nek een grote gouden ketting.

Dit is overigens niet het eerste mode evenement wat abrupt wordt verstoord, bij de Prabal Gurung’s show afgelopen New York Fashion Week sprong een streaker ook de catwalk op.

Bekijk de foto’s van de streaker op het MET gala hier.

  • SJP
    Tijdens het poseren van SJP werd de streaker op de achtergrond tegengehouden.

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties