0

Lottie Moss 2Dat je met een beetje goede genen nog een heel eind kan komen, blijkt maar weer want Kate is niet de enige met een modellen uiterlijk in de familie Moss. Het kleine – en knappe! – zusje van Kate, Lottie Moss is namelijk goed op weg om in de voetstappen van haar beroemde zus te stappen.

Op jonge leeftijd zat het er al in; toen Lottie nog maar dertien jaar was, stonden de modellenscouts al in de rij om het blonde koppie voor hun lens te sleuren. Maar helaas, moeder Moss stak er een stokje voor omdat ze haar dochter veel te jong vond om modellenwerk te gaan doen. Toch weerhield dit Lottie er niet van om toch voor de camera van fotograaf Andrea Carter Bowman te kruipen voor een stunning test shoot.

En ondanks dat het resultaat er mocht zijn, was mini Moss te jong voor het echte werk en bleef een succesvolle carrière in de modellenwereld uit. Tot nu toe dan, want op haar Twitter showt ze een foto van haar portfolio op de website van Storm Model Management.

We kunnen niet anders zeggen, ze heeft zeker de looks van haar zus! En daarover gesproken, Kate heeft vast nog wel wat tips and tricks voor haar kleine zusje.

"Wot u sayin"

“Wot u sayin”

www.twitter.com/lottiemoss

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties