0

hermes tasVictoria Beckham heeft misschien wel 30 stuks in haar walk in closet staan en de meeste van ons kunnen er alleen maar over dromen: de Birkin Bag van Hermès. Een hele eer als zo’n iconische it-bag naar jou vernoemd wordt, zou je denken…

Toch is actrice Jane Birkin hier beslist niet blij mee. Zij eist namelijk dat Hermès een andere naam voor de beroemde tas gaat bedenken. Hierover is de actrice op dit moment in gesprek met het luxe modehuis. Nadat Jane een filmpje heeft gezien waarin krokodillen op een nare manier werden behandeld en vermoord zodat het leer van de beesten gebruikt kon worden voor de dure tassen, wil ze niet langer geassocieerd worden met het merk.

Hermès-baas Axel Dumas zegt er geschokt te zijn door de beelden. “We zijn het ermee eens dat de beste internationale regels zouden moeten gelden in onze krokodillenboerderijen”, aldus de topman volgens de website Business of Fashion.

Hermès zegt de beelden te onderzoeken. Hun Birkin Bag is hun meest iconische product. Er bestaan zelfs wachtlijsten voor een exemplaar.

 

  • hermes tas

(Beeld: www.hermes.com)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties