0

Leuk! Een van de mooiste modellen allertijden neemt de presentatie voor haar rekening van de MTV European Music Awards. We hebben het over Heidi Klum.

Op 11 november 2012 zal Heidi in Frankfurt de befaamde beeldjes uitreiken. De MTV EMA is een van de grootste muziek-award shows waar wereldwijde topartiesten zich verzamelen om een van de felbegeerde awards in ontvangst te nemen. Fans van over de hele wereld kunnen de MTV EMA zondag 11 november live volgen vanaf 21:00 uur op MTV.

We kennen Heid Klum natuurlijk als presentatrice van Project Catwalk, maar ook als model van Victoria’s Secret. Daarnaast sierde ze honderden covers. Heidi is vastbesloten om tijdens de MTV EMA 2012 een geweldige performance neer te zetten: “Het is een eer om de host te mogen zijn van de MTV EMA 2012. Het is extra bijzonder dat het event terugkeert naar mijn geboorteland Duitsland. De MTV EMA is wereldwijd een van de grootste avonden in de wereld van muziek, mode en cultuur en ik ben dan ook enorm enthousiast dat ik er onderdeel van uitmaak om dit event aan het publiek te presenteren. We gaan een geweldige show neerzetten!”

Eerder werden de nominaties van de MTV EMA 2012 al bekend gemaakt. Nederlandse artiesten die in de running zijn voor een award zijn: Tiёsto, Gers Pardoel, Eva Simons, Afrojack en Chef’Special in de categorie ‘Best Dutch Act’.
Ter promotie van de MTV EMA nam MTV dit filmpje op:

www.mtv.nl

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties