0

Frida Giannini 640Er wordt vaak gedacht (en gezegd) dat de mannen die in de mode industrie werken allemaal homo zijn. Nu is dat natuurlijk een vooroordeel en niet 100% waar. Er zijn zeker ook heteroseksuele mannen te vinden in de mode industrie.

Frida Giannini, de voormalig creative director bij Gucci, heeft één van die mannen weggekaapt. Toen Patrizio di Marco als CEO bij Gucci kwam te werken, sloegen de twee al snel aan het daten en ze kregen in 2013 samen een dochter. Zojuist is bekendgemaakt dat het modieuze koppeltje in het huwelijksbootje zal stappen en wel op 5 juni, op de verjaardag van Frida. Voor de rest zijn er nog geen details bekendgemaakt, al gaan er hardnekkige geruchten dat de trouwerij plaats zal vinden op Sabaudia, een resort zo een 60 kilometer buiten Rome en een plek waar het stel graag vakantie viert.

Zowel de designer als de CEO zijn begin dit jaar plots weggegaan bij Gucci. Of de twee in customized outfits van het modemerk zullen verschijnen is dus zeker niet te verwachten…

  • Patrizio di Marco en Frida Giannini

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties