0

Gisele bundchenBen je op zoek naar een leuk huisje en heb je nog een paar miljoenen op de bank staan die niks liggen te doen? Dan hebben wij het sprookjespaleis voor jou gevonden!

Gisele Bündchen en haar man Tom Brady verkopen hun mansion in California. Het huis werd door het celebrity koppel zelf ontworpen en gebouwd. Het duurde maar liefst vijf jaar voordat het compleet en af was. Het kasteel staat op een enorm landgoed en heeft maar liefst vijf mega grote slaapkamers, negen badkamers, een infinity pool, een interieur gemaakt van kalksteen én uitzicht op de oceaan en een canyon! Maar, dat is nog niet alles. De mansion is omringd door een heuze slotgracht! Hoe posh wil je het hebben?

Het prijskaartje dat aan dit sprookjeskasteel hangt? Voor 50 miljoen dollar kan dit huis van jou zijn, een prins is helaas niet inbegrepen.

Ook al is het huis van Gisele en Tom nog niet verkocht, het koppel bouwt op dit moment alvast een nieuw paleis voor hun drie kinderen, daarnaast hebben ze ook net een appartement van 14(!) miljoen dollar in New York gekocht. Tsja, if you got it

Bekijk het huis van Gisele Bündchen hieronder.

BP_19460842

BP_20586460

BP_20586602

BP_20586603

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties