0

Gigi en CodyHet leven van de celebs lijkt soms te perfect voor woorden: ze zien er altijd mooi uit en hun social media barst van de toffe ervaringen, heerlijkste diner’s en prachtigste kleding. Maar dat zijn allemaal materiële zaken en niet waar je uiteindelijk gelukkig van wordt.

Helaas voor celebs zijn zij ook maar mensen en dus niet immuun voor liefdesverdriet. Het vergrootglas dat altijd op hun relatie staat en het vele reizen kan een relatie onderhouden juist moeilijker maken. Dit ondervonden Gigi Hadid en haar vriend Cody Simpson aan den lijve. Het jonge stelletje maakte afgelopen weekend bekend voor de tweede keer uit elkaar te zijn gaan, zodat zij zich beiden kunnen focussen op hun carrière.

Ondanks de break-up, zijn ze nog wel dol op elkaar. Door hun verschillende schema’s en verplichtingen lukt een relatie onderhouden alleen echt niet. Maar nog niet alle hoop is verloren: “They love each other dearly and have split up in hopes that growing on their own paths will bring them together in the future. They remain friends with no hard feelings and each other’s biggest supporters”, zei een woordvoerder van het model. Er is dus nog hoop op een verzoening van dit leuke koppeltje in de toekomst.

  • Gigi en Cody 2
    Gigi en Cody op een van hun zeldzame momenten samen.
  • Gigi en Cody
    Coachella was de laatste keer dat de twee samen werden gezien.
  • 10723954_665222943604605_807095265_n
    Gigi en Cody waren het eerste koppeltje dat samen voor Mario Testino's Towel Series poseerde.

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties