0

Wij vrouwen mogen misschien niet zo vaak binnen wandelen bij SuitSupply, voor mannen is het mannenpakkenmerk inmiddels een waar begrip. Heb je als man een driedelig pak nodig? Dan is de kans groot dat ‘ie binnen wandelt bij SuitSupply.

Oprichter Fokke de Jong heeft het merk vijftien jaar geleden opgericht en sindsdien zijn de filialen van SuitSupply een vast onderdeel van ons straatbeeld. Destijds kreeg hij de hulp van Marcel Boekhoorn, Jeroen Schothorst en Ben Kolff – de heren achter McGregor en Gaastra – die hem financieel een duwtje in de rug gaven. Volgens bronnen van Quote zouden ze Fokke hebben geholpen door te investeren met enkele tonnen en hiermee een belang van 33% in SuitSupply hebben.

Nu, vijftien jaar later, heeft Fokke de Jong dit aandeel teruggekocht en is het bedrijf weer geheel in zijn eigen handen. De prijs die hij hiervoor betaalt heeft, is nog onbekend, maar gezien de jaaromzet van 160 miljoen moet ook dit in de miljoenen lopen.

Jeroen Schothorst laat weten: “Het was een mooi avontuur en we hebben niets dan lof voor Fokke, het is ontzettend knap wat hij bereikt heeft.”

www.suitsupply.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties