0

TAYLOR SWIFTHet was nog lang onrustig op de after party van de Golden Globes. Rita Ora greep de billen van wifey Cara Delevingne, Selena Gomez verruilde JBiebs officieel voor DJ Zedd en Taylor Swift moest weggedragen worden nadat ze in elkaar zakte op het bomvolle feestje vol celebs.

Ooggetuigen zagen hoe Taylor Swift bijna in elkaar zakte in het bijzijn van Cara Delevingne, Dakota Johnson en Rita Ora. Swifty had in 2011 een twee maandenlange romance met acteur Jake Gyllenhaal en schijnt volgens ooggetuigen daar nog steeds niet van herstelt te zijn. Zo zou de pop prinses “we moeten gaan, we moeten gaan!” te hebben geroepen toen ze de acteur voor het eerst die avond in het vizier kreeg.

Tay Tay deed er alles aan om maar niet in de buurt van acteur Jake Gyllenhaal te hoeven zijn, maar de onvermijdelijke ontmoeting met haar ex bleek toch een enorme impact op haar te hebben. Met een arm van Cara Delevingne om de zangeres heen werd TaySwift weggedragen naar de toiletten. Wij vermoeden dat de zangeres daar steun vond in haar eigen hit-single Shake It Off, want nadat Taylor kort een luchtje had geschept was ze weer op de dansvloer te vinden.

  • BP_28024229
  • BP_28113733

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties