0

Eva mendes 150Een kindje krijgen met Ryan Gosling, wie wil dit nu niet? Eva Mendes sloeg hem een aantal jaar geleden aan de haak en beviel tien weken geleden van hun eerste kindje. Gisteren liet ze haar fantastische figuur bij Ellen zien.

De actrice was te gast bij het talkshowprogramma om uiteraard over haar twee maanden oude dochtertje Esmeralda te praten. De laatste keer dat Eva bij Ellen op de bank zat, loog ze nog over haar zwangerschap en dit heeft alles te maken met privacy. Zij en Ryan hebben besloten om ervoor te zorgen dat hun baby zoveel mogelijk privacy krijgt als maar kan om normaal op te groeien. Naast een hilarische foto van de baby, die de talkshow host gemaakt heeft door foto’s van het powerkoppel te mixen, ging het allemaal over hoe fantastisch Eva er nu al uitzag.

In een rood jurkje maakte zij haar optreden en zo te zien waren alle babyvetjes als sneeuw voor de zon verdwenen. De 40-jarige actrice zag er stunning uit en dat ondanks dat zij en Ryan amper nog aan slapen toekomen. Uiteraard wilde Ellen alles weten over hoe ze nu al haar figuurtje zo snel heeft terug gekregen. Volgens Eva komt dit door het geven van borstvoeding en die hebben we al eens eerder gehoord bij Doutzen Kroes.

Ben je benieuwd hoe Eva Mendes eruitziet twee maanden na de bevalling? Klik dan hier om de foto’s te zien!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties