0

Ze sierde de cover van de april 2011 editie van de Amerikaanse Vogue en binnenkort is Rihanna weer te bewonderen op de voorkant van ‘s werelds grootste fashion magazine! Wanneer precies? Dat is nog geheim. Wat we wel weten is dat Rihanna haar mond voorbij heeft gepraat…

Ook in 2011 vertelde ze al voordat het bekend mocht worden dat ze op de cover van Vogue zou staan, en nu heeft Rihanna deze zonde voor de tweede keer begaan.

De zangeres Twitterde gisteren:

“It’s a big day for me!!! I’m shooting my SECOND AMERICAN #VOGUE COVER and it’s with none other than thee Annie Leibovitz again! #VogueLife.”

Ze vertelt dus dat het een grote dag voor haar is, aangezien ze voor de tweede keer een covershoot heeft voor de Amerikaanse Vogue met Annie Leibovitz als fotograaf. Vliegensvlug verwijderde ze daarna de tweet, waarschijnlijk omdat ze door Vogue op de vingers werd getikt. Maar de oplettende modepers heeft de tweet toch echt voorbij zien komen. We kunnen niet wachten om de 24-jarige zangeres weer op dit tijdschrift te zien staan!

Rihanna Vogue

Rihanna op de aprileditie van de Amerikaanse Vogue in 2011

(Tekst: Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties