0

REVEAL Een kijkje in de nieuwe SuperTrash shop met boetiek-gevoelLiefhebbers van SuperTrash hebben het waarschijnlijk al gemerkt aan de website. Het merk slaat een nieuwe weg in en dat blijft niet alleen bij online.

De winkel op de Leidsestraat in Amsterdam is de laatste weken omgebouwd tot een flagship store en daarmee het voorbeeld voor alle toekomstige SuperTrash stores. In de nieuwe winkels staan de producten in de spotlights en is klant écht koning.

De winkel is verdeeld in drie delen; welcome & inspiring (waar klanten een drankje krijgen aangeboden), browse (waar klanten de kleding kunnen bekijken) en try on (waar klanten de items vanzelfsprekend kunnen passen).

Op 5 oktober wordt de winkel in de Leidsestraat in Amsterdam feestelijk geopend en hoewel dit normaal enkel voor genodigden is, kun jij er ook nu bij zijn. “Ik wil dit graag vieren met onze trouwe bezoekers en fans, zij maken het succes van SuperTrash mogelijk en daarom tijd hen persoonlijk te ontmoeten en te bedanken”, aldus Olcay die dus zelf aanwezig zal zijn!

En dat is niet het enige! Je maakt kans op een exclusieve coffee date met Olcay Gulsen. Styling tips en alle andere vragen die je graag zou willen weten van de SuperTrash eigenaresse, kunnen die dag gesteld worden. Daarnaast mag je met advies van Olcay een gehele SuperTrash look uitzoeken!

Meedoen? Mail waarom jij Olcay graag zou willen ontmoeten naar dit adres!

SuperTrash store 1 SuperTrash store 2 SuperTrash store 3 SuperTrash store 4www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties