0

Rihanna seen leaving Roc Nation office after a meeting with Jay ZRihanna is druk bezig met het opnemen van wat nieuwe tracks voor haar opkomende album. Daarnaast is ze ook de animatie kinderfilm Home aan het promoten, waarvoor zij de voice-over heeft gedaan en tussendoor weet de superster zich heel goed te vermaken in New York met shopuitjes en gezellige dinertjes.

Tijdens een winkeltripje werd ze gespot met een zwarte lange jas, die ze later inruilde voor een warmere navykleurige coat. De zangeres was niet helemaal goed gekleed voor het koude weer en had haar beha ook weer eens thuisgelaten. Ze vond het dus wel een goed idee om zich te trakteren op een lange jas tijdens dit Thanksgiving weekend. Dit keer was BFF Melissa Forde trouwens niet te bekennen aan Rihanna’s zijde en was ze lekker alleen op stap.

Riri vond het verder niet nodig om een pashokje te gebruiken voor wat privacy, want ze had al wel snel de knoop doorgehakt wat de jas betreft. Niet dat de zangeres ooit hoeft na te denken wat ze wel of niet koopt, want ze heeft miljoenen op de bank. Geld moet rollen toch, Riri?

Benieuwd naar de foto’s en de nieuwe jas van Riri? Bekijk de beelden dan hier!

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties