0

Nadat Hilmar Mulder de Nederlandse modewereld wist te verrassen met haar vertrek bij Elle, ze gaat aan de slag als hoofdredactrice bij Libelle, kon het speculeren beginnen. Want wie zou het stokje bij Elle dan overnemen?

Na veel speculaties is dat nu eindelijk bekend: Edine Russel wordt de nieuwe hoofdredacteur van Elle Nederland. In de tijdschriftenwereld is Edine geen onbekende, want ze is al een poos hoofdredacteur van Elle's zusterbladen. "Na bijna 10 jaar hoofdredacteurschap bij zusterbladen Elle Decoration en Elle Eten adem, eet en slaap ik deze brand. De overstap naar ELLE voelt dan ook vertrouwd en tegelijkertijd opwindend."

Edine zal het hoofdredacteurschap van Elle Eten overdragen, maar zal Elle Decoration nog wel blijven doen. "Alle redacteuren en ik kennen elkaar al zo lang. Hilmar laat me een heel sterke titel na. Ik kan vol mee in de koers die het team en zij het afgelopen jaar hebben ingezet. Helemaal mooi is dat ik het als collega's al jaren ken, hun ontvangst vanochtend voelde als een warm bad. Laat onverlet te zeggen dat ik Hilmar wel ontzettend ga missen. Ook Elle Eten, want dat blijft een heerlijk blad", aldus Edine.

Wij wensen Edine veel succes met haar nieuwe baan!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties