0

REVEAL De echte reden achter de sluiting van Mexx

Schreven we gister nog dat Mexx zijn winkel moest sluiten in de Kalverstraat, blijkt vandaag dat het allemaal minder dramatisch is als we aanvankelijk dachten. Je kent het gezegde vast wel, als er één deur dicht gaat opent er een andere. Dit geldt ook voor Mexx.

De flagship store van Mexx was 20 jaar lang te vinden in de Kalverstraat, maar sinds 24 augustus heeft de kledingwinkel zijn deuren moeten sluiten. Door huurbeperkingen die de locatie met zich meebracht, en dus niet vanwege tegenvallende verkoopcijfers, was Mexx genoodzaakt zich te verdiepen in een nieuwe locatie in Amsterdam en de oude te sluiten.

Dus, niet getreurd want de nieuwe locatie beloofd niet alleen alles wat je gewend was van de flagship store, maar ook het Youth assortiment en de homewear collectie. Tot die tijd kun je voor je Mexx fashion fix terecht in Haarlem en Utrecht, maar zal er van 14 t/m 28 oktober ook een MEXX pop-up store geopend worden op de Kalverstraat. Hier zul je een selectie van de favoriete Mexx items vinden, de complete MEXX by Candy Dulfer colletie én een extra lijn met herenproducten.

Mexx store

www.mexx.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

 

 

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties