0

TWITPIC Doutzen Kroes deelt een erg knusse foto met SunneryJe zou zeggen dat Doutzen heel blij is met haar body to die for. We zien het topmodel dan ook regelmatig in weinig verhullende lingeriesetjes en sexy poses. Toch zit er volgens Doutzen ook een negatieve kant aan haar figuurtje.

Zo voelt de angel zich schuldig over hoe zij er op foto’s uitziet, omdat ze naar eigen zeggen totaal niet op die foto’s lijkt als ze net wakker wordt. Ze is bang dat veel jonge meisjes een voorbeeld nemen aan hoe het model er tijdens fotoshoots uitziet, en zo onzeker worden over hun eigen lichaam. ”Het is frustrerend dat meisjes die foto’s soms als voorbeeld zien. Ik ben 28 en heb een kind gebaard. Ik wil ook helemaal geen plank zijn, ik heb een vrouwenlichaam”, aldus het topmodel.

Ondanks haar killer body zijn er alsnog opdrachtgevers in de modewereld die vinden dat Doutzen niet slank genoeg is. ”Als ze vinden dat ik te dik ben, doe ik de klus liever niet. Ik ben supergezond en fit en ik ben heel blij met wie ik ben.” 

Word jij onzeker van het lichaam van Doutzen?

Doutzen perfect in shape

Doutzen perfect in shape

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties