0

150 DoutzenDit model ziet er altijd fantastisch uit, no matter what, of ze nu een pyjama, een vuilniszak of een fashionable outfit draagt; op een of andere manier misstaat haar niets.

Ook zwanger kan ze echt alles hebben. Doutzen Kroes verwacht over twee maanden de tweede kleine en met haar bolle buik straalt ze als nooit te voren. Ook afgelopen weekend zag ze er stunning uit: ze vierde moederdag op het Born Free Africa Mother’s Day family Carnival in het Hudson River Park in New York City. Een festival als ode aan het doel om het overbrengen van HIV van moeder op kind te stoppen.

Het model straalde met haar bolle buik in een blauwe maxi jurk met leren sandaaltjes eronder. Ze maakte haar outfit compleet met haar natural make-up look en een stoere Ray-ban zonnebril op haar neus.

Doutzen is druk bezig met goede doelen events, want naast dat we haar natuurlijk kennen als ambassadrice van Dance4Life was ze afgelopen week ook aanwezig bij het Delete Blood Cancer gala. Ze heeft al vaker aangegeven iets met haar bekendheid te willen doen, om zo ook haar steentje bij te kunnen dragen in de wereld.

Bekijk de foto’s van Doutzen op moederdag hier.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties