0

REVEAL Doutzen gaat uit de kleren voor dance4lifeDoutzen Kroes geeft zich keer op keer bloot voor het lingeriemerk Victoria’s Secret, waar zij een Angel voor is. Haar prachtige lijf mag ook zeker gezien worden, maar toch geeft het topmodel aan eigenlijk alleen maar uit de kleding te gaan voor Victoria’s Secret. Of toch niet?

Ze besloot een uitzondering te maken voor dance4life, de organisatie waar Doutzen ambassadrice voor is. Al vijf jaar organiseert het goede doel in samenwerking met dance feest Sensation een diner en veiling voor de zogenaamde friends4life; de mensen die jaarlijks een bedrag doneren aan dance4life.

Doutzen sloot de veiling af met unieke backstage items van Victoria’s Secret. Als impulsieve actie besloot ze ook de Hervé Leger jurk te veilen die ze op dat moment droeg! Ze realiseert zich maar al te goed dat dance4life een ontzettend goed initiatief is, dat werk verricht dat heel hard nodig is. In totaal hebben het initiatief en Sentation ditmaal maar liefst 323.600 euro ingezameld.

Doutzen Kroes heeft hier haar jurkje nog aan en veilt een jasje van Victoria's Secret (Beeld: Freek Bottema).

Doutzen Kroes heeft hier haar jurkje nog aan en veilt een jasje van Victoria’s Secret.

Model Doutzen Kroes

Model Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

Doutzen Kroes

www.dance4life.nl

(Beeld: Bruno Press en Freek Bottema)

(Tekst: Carolien Tsao)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties