0

REVEAL Dolce en GabbanaGister werd bekend dat fashion designers Dolce en Gabbana veroordeeld werden voor een gevangenis straf van één jaar en acht maanden wegens het ontduiken van de belasting.

Eerder kreeg het duo al een boete van 343 miljoen dollar opgelegd, maar hoe dat bedrag betaald zou moeten worden was nog de vraag. Maar, dankzij een vage gevangenis regel in Italië hoeven Domenico Dolce en Stefano Gabbana nu helemaal niet achter de tralies! Doordat de straf die opgelegd was minder is dan 2 jaar hoeven de ontwerpers de straf niet in de gevangenis uit te zitten.

Gaan de twee in die periode weer de fout in, dan gaan ze wel direct de bak in. Die 343 miljoen dollar boete is inmiddels al gedaald naar 668.650 dollar, maar ook daar kunnen we vanuit gaan dat Dolce en Gabbana deze nooit hoeven te betalen sinds ze een team behoorlijk agressieve advocaten achter zich hebben verzameld.

En zo komt alles toch weer goed voor de modeontwerpers en kunnen ze verder met de voorbereidingen van de zomercollectie voor 2014.

Dolce en Gabbana

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties