0

DKNYDe maand vol modeweken staat voor de deur en dat betekent dat elk noemenswaardig merk haar fashion invites inmiddels heeft verstuurd. Elk jaar opnieuw proberen de luxe merken elkaar te overtreffen met de allermooiste uitnodigingen voor hun front row, maar vooral DKNY wist dit keer iedereen te verrassen.

Op hun uitnodiging was namelijk, volledig onaangekondigd, een gloednieuw logo te zien. En dat is nogal wat, want DKNY heeft al heel wat jaren hetzelfde herkenbare logo. Het logo, ontworpen door de pas aangestelde creative directors Dao-Yi Chow en Maxwell Osborn, is geïnspireerd op DKNY’s thuishaven: New York.

De aanstelling van de twee nieuwe creative directeuren heeft veel verrassende veranderingen met zich mee gebracht. In juli stapte Donna Karan op als hoofdontwerpster van Donna Karan International en en ook een ander boegbeeld van het merk, Aliza Licht, is kort daarna opgestapt. Zij stond beter bekend als DKNY PR Girl en was vooral bekend op social media. Daags nadat de social media kanalen van DKNY waren leeg getrokken kwam haar ontslag naar buiten. Wat vind jij van het nieuwe logo?

Today, the journey does not begin. It continues. #DKNYSS16 09.16.15 ➖➖➖

A photo posted by DKNY (@dkny) on

  • DKNY
  • DKNY FB

(Beeld: www.instagram.com/dkny/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties