0

Marc JacobsMarc Jacobs houdt ons helemaal in het donker als het gaat om de campagnebeelden voor zijn AW15 collectie. Op de eerste advertentie schitterde Hollywood veteraan Cher, op de tweede tienerster Willow Smith en op de derde zagen we zanger van de Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedes en zijn zoon.

Of er een vierde advertentie kwam wisten we niet, maar inmiddels is dat een feit! Opnieuw had je niet kunnen raden wie er in de campagne voorkwam. Deze keer zijn het zeven topmodellen die geheel in de stijl van zijn A/W15 show gekleed en opgemaakt zijn. De modellen hadden zo van de catwalk in de studio kunnen stappen. Op de foto zien we Varya Shutova, Issa Lish, Hanne Gaby Odiele, Riley Montana, Aamito Stacie Lagum, Sally Jonsson en Grace Simmons. De designer schreef onder deze foto op zijn Instagram: “The Cabine • Marc Jacobs Fall ’15 campaign photographed by David Sims”

Of Marc nog een beeld voor ons in petto heeft is niet bekend, we kunnen alleen maar hopen op meer van deze unieke advertenties… 

  • Marc Jacobs

(Beeld: www.marcjacobs.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties