0

met gala 2014 2015 preview 150Ieder jaar vindt er in het Metropolitan Museum Of Art het MET Gala plaats om de nieuwe tentoonstelling te vieren. Vogue’s Anna Wintour host het event altijd, maar krijgt daarbij hulp van andere modemensen en celebrities. De grote vraag is elk jaar wie de co-host(s) zullen zijn én wat het thema wordt.

Nu, amper vier maanden na de vorige editie, kunnen we het je al onthullen! Anna Wintour’s co-host zal actrice en Dior gezicht Jennifer Lawrence zijn, maar ook Wendi Murdoch (zakenvrouw), Gong Li (actrice) en Marissa Mayer (CEO van Yahoo) zullen een grote rol spelen.

Wendi en Gong zijn niet zomaar gekozen: het thema is ‘de invloed van Chinese kunst op Westerse mode’ en deze dames zijn van Chinese afkomst. Tijdens de expositie in het Metropolitan Museum Of Art kunnen we outfits verwachten van John Galliano, Alexander McQueen en Laurence Xu.

Wij zijn benieuwd hoe de sterren het Chinese thema zullen interpreteren voor hun outfits tijdens het event! Hopelijk mooi en smaakvol…

  • Reese Witherspoon Cara Delevingne Rihanna Stella McCartney en Kate Bosworth
    Reese Witherspoon, Cara Delevingne, Rihanna, Stella McCartney en Kate Bosworth tijdens het vorige MET Gala

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties