0

vs show themas 150We kijken net als jullie uit naar de mooiste lingerieshow van het jaar want Victoria’s Secret pakt altijd groots uit met prachtige kostuums, vleugels en Angels. De show wordt niet alleen een groot spektakel dankzij artiesten zoals Ariana Grande en Taylor Swift, maar is ook befaamd door de prachtige thema’s die voorbij zullen komen.

Victoria’s Secret heeft een aantal sketches gepubliceerd waardoor we een sneak peek krijgen van wat ons te wachten staat. Vorig jaar stond alles in het teken van paradijselijke vogels, Parijse nachten en een Britse invasie maar dit jaar gaat het weer een show worden vol fantasie, denk bijvoorbeeld aan Gilded Angels: gouden engeltjes in harnasjes waar de show wordt mee geopend. Vervolgens verschijnen er exotische reizigers op het toneel en daarna gaan we prachtige elfjes zien. Hierop volgend zullen de Angels zich transformeren tot echte Dream Girls uit de jaren 50.

Daarna hebben we nog het rebelse thema University of Pink, waarin de modellen te gekke graffiti printjes aan hebben en de Angels met een flinke portie attitude de catwalk zullen betreden. Als kers op de taart wordt het mysterieus aangepakt met het thema Angel Ball. Tijdens deze grote afsluiter zullen we elegante galajurken zien en klassieke tuxedos in VS style. Deze show wordt om nooit te vergeten: dat weten weten we nu al!

Bekijk de sketches hieronder.

 

 

  • GildedAngels_592x888_1
  • EcoticTraveler_592x888_1
  • FairyTale_592x888_1
  • DreamGirl_592x888_1
  • UniversityOfPINK_592x888_1
  • angel-ball-146825

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties