0

Nicolette MAsnoAls blogger leid je een fabulous leven met perstripjes naar exotische oorden, gratis opgestuurde designeritems en meer van dit soort leuks. Ondanks dat je zoveel krijgt en je genoeg geld hebt om de rest van je wishlist gewoon zelf aan te schaffen zijn er sommige cadeautjes die je bij blijven.

Vooral als dat presentje aan je is gegeven door je lief. Who What Wear vroeg aan vier hele bekende bloggers wat het allerliefste, -leukste en/of -mooiste cadeau was dat de meiden ooit hadden gekregen van hun vriendjes en vriendinnetjes. Ben je benieuwd? Lees dan verder!

1. Chiara Ferragni 
Het vriendje van The Blonde Salad verraste haar afgelopen Kerst met een wel heel attent cadeautje: een gecustomized paar Converse All Stars. Op de high top variant van de sneakers had hij allemaal foto’s van de tortelduifjes laten drukken. Hoe schattig is dat!?

2. Nicolette Mason 
Blogger Nicolette Mason wist dat ze wou trouwen met haar vriendinnetje Ali toen zij een zieke Nicolette kwam opvrolijken met een flinke kom soep, een soort neusspuit en alle medicijnen die ze maar nodig zou kunnen hebben. Inmiddels zijn de twee inderdaad happily married!

3. Stuff She Likes 
Toen Taye Hansberry van het blog Stuff She Likes ging samen wonen met een voormalig vriendje vond hij één van haar oude schetsboeken. Om haar weer aan het tekenen te krijgen kocht hij nieuwe tekenspullen voor haar en richtte hij een mooi bureautje voor haar in. Het was het best doordachte cadeau dat ze ooit kreeg.

4. Style Me Grasie  
De excentrieke Grasie Mercedes van Style Me Grasie werd uit het niets verrast met een een prachtige Marc Jacobs tas waar ze haar oog op had laten vallen. Terwijl ze aan het winkelen was met haar lief zag hij haar naar de tas kijken, maar Grasie legde ‘m weer terug. Zonder dat ze ook maar iets tegen hem had gezegd kocht haar vriend hem een paar dagen later en vond zij hem op het keukenblad.

  • Nicolette MAsno

(Beeld: www.instagram.com/nicolettemason)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties