0

REVEAL dit zijn de eetgeheimen van victoria beckhamVictoria Beckham heeft wel vaker een interview gehad over haar leven, waarbij haar carrière van kop tot staart wordt besproken. Nu is ze in gesprek geweest met T Magazine en wordt er een heel ander onderwerp behandeld.

Ze doet namelijk het boekje open over haar eetgewoonten. Hieronder lees je vijf feitjes die daaruit zijn gekomen…

1. David in de keuken
Haar man en voetballer David Beckham nam kooklessen in Italië en kan volgens Victoria de lekkerste gerechten op tafel zetten.

2. Personal chef
Zelf koken doet Victoria liever niet, daarom laten ze meerdere dagen per week hun maaltijdje door een personal chef bereiden. Waar Victoria wel goed in is? Het opwarmen van overgebleven restjes. De kok maakt vaak een grote bak lasagna, waar familie Beckham de rest van de week nog van eet.

3. Sporten, sporten en nog eens sporten.
De mensen die dachten dat Victoria niets eet, hebben het mis. Dat doet ze wel degelijk, alleen balanceert ze dit door elke dag als een gek te sporten met haar personal trainer Tracy Anderson.

4. Sushi time!
Vergeet patat! De Beckham kroost eet regelmatig sushi. Victoria zelf geeft de voorkeur aan een konijn met soep en salade. Wat ze natuurlijk er weer vanaf traint in haar volgende work-out.

5. Keep it a secret
Victoria wil niet dat mensen weten dat ze veel eet. Althans daar grapte miss Beckham laatst zelf over. Tijdens de fotoshoot voor T Magazine werd haar gevraagd of ze met een druiventros op de foto wilde. Hierop zei ze met een knipoog: “We don’t want anyone to know I eat, why ruin that?’

Wat vinden jullie van Victoria’s eetgeheimen?

Victoria Beckham

Victoria Beckham

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties