0

Voor veel fashionista's stonden de data al lang van tevoren met een dikke stift gemarkeerd in de agenda: de Drie Dwaze Dagen van De Bijenkorf. Het leidde vaak tot hysterische taferelen: ellenlange rijen voor de deur met gillende vrouwen die vervolgens al rennend en graaiend opzoek gingen naar allerbeste koopjes.

Toch is dat nu na 31 jaar verleden tijd, want deze maand zijn de Drie Dwaza Dagen er voor de laatste keer. Van 21 tot en met 23 oktober kunnen we nog één keer onze slag slaan bij het prijzencircus van De Bijenkorf.

Voor de directie van De Bijenkorf was het geen gemakkelijk besluit. Robert van Bohemen, Directeur Marketing van het luxe warenhuis legt uit: "De aankondiging dat wij volgend jaar geen Drie Dwaze Dagen zullen organiseren, maakt deze 32e editie extra bijzonder. Wij realiseren ons dat veel fans van de Drie Dwaze Dagen het jammer vinden en het was dan ook geen gemakkelijk besluit. De Dwaze Dagen werden direct vanaf de start in 1984 omarmd door een groot publiek. De laatste jaren kregen de Dwaze Dagen zo'n 2 miljoen klanten, verspreid over de webshop en filialen."

Woensdag 21 oktober om 08:00 uur openen alle filialen en deBijenkorf.nl haar deuren voor de Drie Dwaze Dagen. Zoals we inmiddels weten, komt er elke dag nieuw aanbod bij. Voor de fashionista's is deze laatste editie wel extra feest: het aantal merken dat gedurende de Drie Dwaze aantrekkelijke korting biedt op hun reguliere collectie is uitgebreid met 20% korting op merken als Michael Kors, Karen Millen, Ted Baker, Gaastra en All Saints. Ga jij nog een laatste poging wagen op de laatste koopjes?

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties