0

REVEAL BeyonceBeyoncé is een koningin, niet alleen on stage, maar ook is de zangeres een echte beauty queen. Haar looks zijn to-die voor en iedereen is jaloers op haar flawless make-up looks. Gelukkig doet Beyoncé‘s vaste visagist nu een boekje open.

Francesca Tolot is al jarelang de vaste make-up artist van Beyoncé en alhoewel de visagiste toegeeft dat Bey van zichzelf al super knap en een echte natural beauty is, wil ze toch wel een paar tips delen.

Voor de make-up look in ‘If I Were A Boy’ gebruikte de visagist bijna geen make-up. Een goede dag crème een beetje concealer en lip balm dat was alles. Francesca vertelt dat ze dol is op La Mer the Radiant Concealer of Amazing Concealer. Daarnaast onthult de visagist ook haar favoriete mascara’s voor Beyoncé, MAC in extreme Dimension Mascara en L’Oreal Volumiinious Million Lashes. De nepwimpers laat Beyoncé al jaren lang links liggen. Tenzij ze voor een retro look gaat. She wakes up like this! Mascara en concealer, meer heeft Bey niet nodig!

Francesca gaat nog een stapje verder in het verdedigen van de natural beauty van Beyoncé door te zeggen dat het bijna onmogelijk is om haar lelijk te maken en dat ze het echt een probleem vond om haar minder knap te maken voor een clip. Tsja, hadden we allemaal maar die problemen.

BP_19779291

(Beeld: bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties