0

REVEAL Dit zijn de acteurs die echt gaan spelen in de Fifty Shades filmDé boekenhype van 2011 en 2012 is natuurlijk Fifty Shades Of Grey. Als een boekenreeks zo succesvol is als deze, dan is een verfilming natuurlijk niet te vermijden.

Na veel speculatie over wie de rollen van Christian Grey en Anastasia Steele op zich gaan nemen, kwam gisteren eindelijk verlossing door middel van een tweet van de acteur van het boek E.L. James. “I am delighted to let you know that the lovely Dakota Johnson has agreed to be our Anastasia in the film adaptation of Fifty Shades of Grey. The gorgeous and talented Charlie Hunnam will be Christian Grey in the film adaptation of Fifty Shades of Grey.

Dakota Johnson is de dochter van actrice Melanie Griffith en Don Johnson en speelt onder andere in de serie Ben & Kate en had een rol in de films The Five-Year Engagement en 21 Jump Street. Charlie Hunnam speelt in de dramaserie Queer as Folk en in de comedyserie Undeclared. Ook was hij te zien in de film Pacific Rim.

Nieuwsgierig naar de twee? Bekijk hieronder foto’s! Vinden jullie het een goede keuze?

Charlie Hunnam

Charlie Hunnam

Dakota Johnson

Dakota Johnson

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties