0

Victoria's Secret Fashion Show.Wat past er nou beter bij de Kerst dan engeltjes? Precies, het was dan ook de uitgelezen kans om de Angels van Victoria’s Secret even aan de tand te voelen wat zij nou eigenlijk op hun wishlist hebben staan voor de feestdagen en wat ze van plan zijn hun familie cadeau te geven.

Je zou zeggen dat de modellen alles al hebben wat hun hartje begeert, maar toch blijft er voor sommige altijd nog wat te wensen over. Zo wil Erin Heatherton graag wat kaarsen onder de kerstboom vinden, geeft Candice Swanepoel aan graag even op vakantie te willen en droomt Jessica Hart van cashmere kleding. En de rest van de dames? Die hadden op wat quality time na met hun familie niks te wensen over. Gelukkig maar, want wat moet je in hemelsnaam cadeau geven aan een engel?

Wel hadden ze genoeg ideeen over wat ze zelf aan hun familie en vrienden geven. Want ja, in uitdelen zijn deze Angels heel goed. Zo geeft Jourdan Dunn haar zoontje speelgoed, doet Hilary Rhoda haar moeder een tas cadeau en Erin Heatherton gaat wederom voor kaarsen. En vooruit, misschien krijgt iemand nog een koptelefoon van haar.

Jourdan Dunn

Jourdan Dunn

Erin Heatherton

Erin Heatherton

Hilary Rhoda

Hilary Rhoda

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel

Jessica Hart

Jessica Hart

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties