0

Kendal en KylieWij kunnen er alleen maar over dromen: vóór onze 30e verjaardag een bankrekening die reikt tot in de miljoenen. Helaas is het voor velen van ons niet weggelegd en zijn er maar een happy few die op hun 30e verjaardag al met pensioen kunnen gaan. Denk aan mensen als Rihanna, Emma Watson, Taylor Swift, Mary-Kate en Ashley Olsen en Kendall en Kylie Jenner.

Wat zij met elkaar gemeen hebben? Ze staan allemaal al vanaf jonge leeftijd in de schijnwerpers. Rihanna en Taylor maken al sinds hun tienerjaren muziek, Mary-Kate & Ashley Olsen begonnen hun carrière in de luiers, Emma Watson was al op vroege leeftijd te zien in de Harry Potter films en bij Kendall en Kylie Jenner is een verdere uiteg overbodig. Benieuwd naar wat zij verdienen en ongeveer waard zijn? Wij hebben een aantal bedragen voor je op een rijtje gezet, maar vraag jezelf eerst af of je dit wel echt wilt weten…

 • Kendal en Kylie
  Kendall is met haar $6 miljoen dollar net één miljoen meer waard dan Kylie ($5 miljoen). Máár, ze is dan ook een jaartje ouder.
 • Ashley Olsen
  Mary-Kate en Ashley Olsen (29) zijn toch wel de winnaars van dit rijtje. Samen zijn de dames $300 miljoen waard.
 • Rihanna
  Rihanna, slechts 27 jaar, zou zo'n $120 miljoen waard zijn.
 • Taylor Swift
  Taylor Swift, die nu op wereldtournee is, zou op 25-jarige leeftijd al $200 miljoen waard zijn.
 • Emma Watson
  Emma Watson is op 25-jarige leeftijd zo'n $60 miljoen waard.

(Beeld: www.instagram.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties