0

Burberry Festive Launch - LondonAls je geboren wordt in de Beckham familie, dan is dat financieel gezien natuurlijk hartstikke mooi meegenomen. Zoontje Romeo heeft niet alleen de looks van zijn knappe ouders, maar is ook nog eens, zoals jullie misschien wel weten, een Burberry model. Hij verdient dus ook zelf een zakcentje!

Of nou ja, zakcentje… Het bedrag dat hij kreeg voor zijn samenwerking met Burberry komt niet eens in de buurt van wat jij als twaalfjarig kind aan zakgeld kreeg. Romeo haalde namelijk met zijn Burberry campagne €57.000 binnen en dit is zeer ongewoon in de fashion industrie, want andere modellen mogen bijvoorbeeld al blij zijn als de helft kunnen opstrijken.

Romeo heeft dit natuurlijk te danken heeft aan zijn naam, maar ook de charme van de jonge Beckham telg heeft zo zijn werk gedaan. Eigenlijk ziet Romeo een lange modellencarrière niet heel erg zitten want hij wilt later graag net als zijn vader de voetbalwereld in, maar bij Burberry zijn ze in ieder geval helemaal gek van de Beckham telg.

  • Burberry Festive Launch - London

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties