0

REVEAL Dit model loopt ook niet mee in de Victorias Secret showHet is van talloze vrouwen een droom om mee te kunnen lopen in de Victoria’s Secret show. Modellen die deze eer krijgen, weten bijna zeker dat er na het spektakel tig nieuwe opdrachten voor andere merken in het verschiet liggen.

Maar dit jaar laat de Russische schone Irina Shayk de kans schieten om op de catwalk te schitteren. Waarom? De 27-jarige vriendin van voetballer Cristiano Ronaldo heeft het te druk met haar filmcarrière. Op het moment van de show is ze bezig met de opnames van de film Hercules met Dwayne ‘The Rock’ Johnson in de hoofdrol.

Eerder werd al bekend gemaakt dat een aantal modellen die de afgelopen jaren wel meeliepen, dit jaar niet van de partij zijn. Zo is Angel Erin Heatherton niet aanwezig omdat ze net zo ‘lastig’ zou zijn als Miranda Kerr; van haar werden zelfs haar vleugels ontnomen. Ook Cara Delevingne en Jourdan Dunn zijn dit jaar niet te bewonderen op de VS catwalk.

Maar wees niet getreurd! Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss en Lily Aldridge lopen wél gewoon mee!

irina shayk

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties