0

celebs front row 640Veel modeliefhebbers dromen ervan ooit front row plaats te kunnen nemen bij shows van merken als Prada, Armani, Dior en Louis Vuitton. Helaas is dit voorrecht alleen weggelegd voor celebrities, bekende bloggers en de editors van grote media.

Nou zou je denken dat celebrities front row plaatsnemen omdat ze mode zo leuk vinden, maar dat is niet helemaal het geval. Voor aanwezigheid bij een show kunnen ze per keer wel 100.000 dollar krijgen. Niet iedereen ontvangt zoveel geld, maar Rihanna en Beyoncé schijnen zulke bedragen wel eens te hebben gekregen.

Dit betekent overigens wel dat ze alleen bij die show front row mogen zitten. Wil je toch naar meerdere shows gaan? Dan levert het maar een ‘schamele’ 50.000 dollar op per show voor a-listers om front row te zitten.

Grote bloggers houden hun lippen stijf op elkaar over het geld wat zij krijgen om op de voorste rij te zitten bij modeshows. Wél weten we dat ze gemiddeld 10.000 dollar krijgen om een bepaalde outfit te dragen tijdens fashion week. Het bedrag wat ze krijgen om front row plaats te nemen tijdens fashion week, zal daar waarschijnlijk niet veel van afwijken.

  • celebs front row 640

(Beeld: www.instagram.com/badgalriri)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties