0

DOUTZENBeautyrituelen en geheimen: we kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Vooral niet als één van de mooiste gezichten van de wereld een boekje open doet over haar beautygewoontes. Maak je op voor de laatste onthulling van Doutzen Kroes in 2014.

Doutzen verwelkomde dit jaar haar dochtertje Mylenna Mae en daarmee is ze de trotse moeder van twee knappe kindjes. Dankzij de twee spruiten heeft de Victoria’s Secret Angel niet altijd evenveel tijd om voor de spiegel te staan en Doutzen houdt haar gezichtsverzorging en make-up dan ook eenvoudig. Haar grootste beautygeheim is de wimperkruller.

In een interview met Female First zegt het topmodel altijd de wimperkruller in de aanslag te hebben, ook als ze verder geen make-up of mascara gebruikt. Foundations en concealers zijn niet één van de favoriete producten van Doutzen. Het liefst neemt het topmodel een frisse douche waarbij ze goed haar gezicht reinigt en smeert daarna wat hydraterende BB-cream op.

Voor een avondje uit wordt natuurlijk wel grof geschut uit de make-uptas getrokken. Dan gaat Doutzen het liefst voor smokey eyes, zwarte eyeliner en bruine ogenschaduw.

  • BP_26646218

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties