0

British Fashion Awards 2014 - LondonVictoria Beckham heeft het er maar druk mee; ze is moeder van vier kids, vrouw van David Beckham, ambassadrice van het goede doel en daarnaast is ze ook hartstikke succesvol met haar eigen gelijknamige kledinglijn.

Vic werd laatst nog uitgeroepen tot Britse onderneemster van het jaar en ondanks haar mega drukke planning ziet de 40-jarige er altijd prachtig uit. De ex-Spice girl deed een boekje open over haar strikte beauty en gezondheid regimes aan Dailymail. Haar geheim bestaat uit: zuurstof facials, workouts en bergen vis. Er ligt elke avond wel een lekker visje op haar bord, én daarnaast maakt ze maar liefst zeven dagen in de week tijd vrij om te zweten en te ploeteren in de gym. Victoria is erg dedicated en neemt haar regimes zeer serieus.

Haar favoriete beautyproducten haalt ze trouwens bij haar geliefde dermatologist Dr. Lancer, die ook samen werkt met Kim Kardashian. Victoria heeft samen met deze geniale huiddokter een plan opgesteld waar ze zich te alle tijden aanhoudt. Als we Vic moeten geloven zijn zuurstof maskers een enorme hit en sinds ze daar aan begonnen is, kan ze haar leven niet meer zonder voorstellen. Deze unieke facial zorgt er voor dat de bloedcirculatie op gang wordt gebracht, waardoor de huid een prachtige glow krijgt en strakker aanvoelt. Daar kunnen we zeker nog wat van leren Vic! Tijd voor een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste…

  • British Fashion Awards 2014 - London

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties